Vilken j-a smäll

Vilken helg jag skaffade mig. Ja men faktiskt så är jag glad och stolt över att jag lyssnade in vad jag behövde och såg till att det blev så.

Helgen började med att maken och jag begav oss nedåt i landet för att fira äldsta sonen. Grattis på 29-års dagen sa jag, 29 sa sonen? Jag fyller väl 28…

Efter en god 3-rätters lunch åkte vi vidare mot Göteborg för att gå på konsert med Håkan Hellström. Mycket trevligt men jag erkänner att jag kämpade lite med att vara här och nu då jag i tanken satt på tåget hem.

Lördag och jag sitter äntligen på det där tåget jag drömt om. Jobbar undan en massa och läser lite. Väl hemma så röjer jag lite och lägger mig och vilar, så trött. Plickediplockar, kollar på tv och lägger mig tidigt.

Söndag, jag är som en duracellkanin och bakar bröd, plockar och tar reda på en massa äpplen, jobbar lite, tränar och städar hela källaren. Kvällen avslutas med bion “Där kräftorna sjunger”, grymt bra och levde upp till boken.

Var kommer smällen in då!? En smäll var höstens start som gick från 20-120 över en natt. Kul men jag är ju inte van för tusan att sitta i möten, vara på konferens och att det ringer och mailas konstant.

En andra smäll var att någon “hackade” min hemsida så att mitt domänhotell stängde ner alltihopa. Ta det inte personlig stod det…DET gjorde jag ändå, det var jättejobbigt och stressande och tog mig drygt 1 vecka att få ordning på. Usch och fy!

Tredje smällen var mer fysisk och bestod i att jag reste mig snabbt upp under dammsugning av tvättstugan och slog huvudet i vårt gamla hederliga järnelement som sitter på vägen. Jag fick blodsmak i munnen, knäna vek sig och smärtan strålande ner i nacke och ut i axlarna så armarna domnade bort. Länge sen jag slog i huvudet så hårt och tänkte på barnen när de var små när vi kylde bulor och mätte högst hulabula. (jag vann nog denna)

Summa summarum, vilken kanonhelg och vilken start på hösten. Nu jäklar smäller det!!

Foto: boven i dramat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *