Coachning

Coachning är en lösningsfokuserad metod som tar fasta på, och fokuserar på alla de positiva egenskaper och resurser som varje människa har. En coach hjälper dig att förstå vad som är viktigt för dig, vad du behöver för att göra rätt val, definiera vad du vill och att våga genomföra det.

TYSNADSPLIKT

Jag har tystnadsplikt som coach. Allt det vi pratar om, före, under och efter coachningen, stannar mellan dig och mig.  Du känner dig alltid helt trygg och  du ska känna att du vågar prata om det som du kanske inte kan prata om med någon annan. 

 

 

 

 

När behövs coachning?

Vi alla behöver stöd emellanåt, allt ifrån att ta tuffa beslut till konflikthantering, måluppfyllelse och att förebygga sjukskrivning. I våra yrkesroller kan det stundtals kännas ensamt.

Jobbar du som ledare eller har HR-ansvar kan du anlita mig för personlig coachning, för dig själv eller för dina medarbetare.  

Coachning är en professionell samtalsmetodik vars syfte är att fokusera på och uppnå mål som gynnar och stärker dig i det du behöver just nu.

Coachning kan utföras i grupp, enskilt, fysiskt, digitalt eller via email.

Coachande förhållningssätt i grupp

Att arbeta med coachande förhållningssätt i grupp innebär att vi fokuserar på vad som sker och upplevs nu och tar oss därifrån framåt. Övningar kan förekomma under träffarna och mellan. Lämpar sig för ledningsgrupper och medarbetargrupper.

 

I coaching utgår man från att varje individ har all kunskap, potential och svar inom sig och att coachen hjälper dig att själv hitta svaren och klargöra vilka lösningar som kan vara de bästa för dig.

Varaktig förändring skapas bäst genom egen inre insikt och klarhet, inte genom vad någon säger åt en att ”man ska” eller ”borde”.

Jag är så tacksam över att ha blivit coachad av Cecilia som är en empatisk, energigivande och professionell coach som med sitt varma sätt skapar både trygghet och stark närvaro i sitt coachande. Man mår bra i hennes sällskap och hon förmedlar en positiv känsla och verkligen ser potentialen i mig som klient. Jag kan verkligen varmt rekommendera henne.

- Petra Hjerpe

Boka kostnadsfritt planeringsmöte

Är du intresserad av att bli coachad eller har frågor – tveka inte att kontakta mig!

Jag återkommer med ett svar så snart jag kan!