En coach hjälper dig att definiera vad du vill
och våga genomföra det.

Tjänster

Med skräddarsytt upplägg blir din arbetsgrupp mer välmående, mer kommunikativ, får ökad förståelse för sig själv och andra och med sikte framåt nås uppsatta mål.
Exempel på aktiviteter är personlighetsanalyser, individuell handledning och gemensamma övningar. 

Coachning

Vi alla behöver stöd emellanåt, allt ifrån att ta tuffa beslut till konflikthantering, måluppfyllelse och att förebygga sjukskrivning. I våra yrkesroller kan det stundtals kännas ensamt.


Jobbar du som ledare eller har HR-ansvar kan du anlita mig för personlig coachning, för dig själv eller för dina medarbetare.  

Coachning är en professionell, lösningsfokuserad  samtalsmetodik vars syfte är att fokusera på och uppnå mål som gynnar och stärker dig i det du behöver just nu.

 

En coach hjälper dig att förstå vad som är viktigt för dig, vad du behöver för att göra rätt val, definiera vad du vill och att våga genomföra det.

Workshops

Att arbeta med coachande förhållningssätt i grupp innebär att vi fokuserar på vad som sker och upplevs nu och tar oss därifrån framåt. Övningar kan förekomma under träffarna och även uppgifter mellan träffar. Lämpar sig för ledningsgrupper och medarbetargrupper.

Ökad förståelse för sig själv och sina medarbetare runt kommunikation, egenskaper och mot gemensamt mål. 

Föreläsningar

Inspiration,  ny kunskap och ökad medvetenhet.


Personlig utveckling, grupprocesser, service och bemötande, 1a intryck och kommunikation.


Hur når du som vill söka nytt arbete ut med ditt CV, personliga brev och profil på LinkedIn?

“Cecilia Cekestrand är en person som med värme och ett uppfriskande synsätt på arbetslivet och livet får dig att växa och inse att allt är möjligt. Jag kan varmt rekommendera henne som coach.”

- Anja Lindahl