Om mig

Jag heter Cecilia Cekestrand och har sedan 16 års ålder försörjt mig själv så i och med det har jag över  35 års erfarenhet av blandad kompott. 

Jag har jobbat med allt från fönsterputsning, korvpackning på Scan, barnflicka, lärarvikarie till handels med mat-/kläder och pryttlar. Jag arbetade i många år inom hotell och restaurang innan jag sökte mig till Arbetsmarknads- och socialtjänsten där jag blev kvar i 15 år och hade flera olika roller.

Jag har samlat på mig mycket livskunskap och erfarenhet tack vare dessa olika områden och branscher och från alla har jag tagit med mig någon lärdom som format mig till den jag är idag. 

Ja jag har arbetat med många olika saker men den röda tråden har alltid varit möten och människor.

2018 samlade jag ihop all min kompetens och tog steget att starta mitt egna företag, CC Motivation och Progress AB och har sen dess haft många kuratorsamtal med ungdomar på gymnasieskolor, lärt ut om service- och bemötande, haft oändligt många coachsamtal med medarbetare och chefer samt bidragit till ökad förståelse för sig själv och varandra hos medarbetare. Jag har stöttat arbetssökande i omställning men också universitetsstudenter i jobbsök och  drömförverkligande med uppstart av eget företag. 

Cecilia har en stark närvaro när hon föreläser. Det hon säger går rakt in! Med energi som smittar fyller hon oss med både klokskap och glädje. Det är som att få en energiinjektion att tillbringa tid med Cecilia!

Rekommenderas varmt!

- Marie Niljung

Motiverande samtal

Jag är utbildad i MI (motiverande samtal) både för individ och grupp samt i Kognitivt relationellt förhållningssätt och 7-tjugometoden och jag har stor erfarenhet av att arbeta med frågor som rör hälsa, både psykiskt och fysiskt. 

Historien om loggan

Från nyfödd till 8 år bodde jag på Gotland. Födelseort Bunge, allt tack vare att min pappa arbetade som officer på KA3.

 

 

Enligt min mor började jag samla på stenar redan innan jag lärde mig prata och har hela livet känt en enorm dragning till stenar. I stenar ingår även klippor och iom detta älskar jag också hav. Märkligt kanske det låter när jag säger att stenar “talar” till mig, och många är de som snällt gett mig en fin sten. Men det funkar inte så tyvärr, jag behöver hitta dem själv. Vid havet kan jag tänka, andas och axlarna åker ner. Sorger virvlas bort och mitt välmående ökar.

 

Jag bor numera i Värmland och har mer sjö än hav runt mig, även om Vänern ger havsvibbar mellanåt. Jag längtar dock till havet hela tiden och förhoppningsvis går drömmen om en stuga mellan Halland/Skåne i uppfyllelse inom kort.

 

På Gotland finns det flera Raukar som är klippor som under hiskeligt många år formats med havets kraft. Min logga är från ett foto där jag står i en av de mer kända raukarna, Lergravsporten, även kallad Kärleksporten som det sägs ge lycka hela livet om man går genom den.

Boka kostnadsfritt planeringsmöte

Är du intresserad av att bli coachad eller har frågor – tveka inte att kontakta mig!

Jag återkommer med ett svar så snart jag kan!