Ute på andra sidan

Låter kanske väl dramatiskt, men covid med segdragen hosta och utmattning tillsammans med universums tråkigaste månad januari, så stämmer det väl in på stämningen just nu.

Mina känslor och tankar går upp och ner som en jojo då jag vill tro att greppet pandemin haft om oss så länge nu faktiskt är på väg att släppa. Planerar och planerar och har krokar ute åt alla möjliga håll. Känns som att många beslut kommer behövas ta den närmaste tiden vilket känns kul men också lite pirrigt.

Om en stund ska jag hålla en föreläsning för studenter på Kau, Karlstad universitet om hur man skriver CV, hittar dolda jobb mm. Jag kommer spela in föreläsningen som är digital för att se om jag kan göra något med den sen. Flera har sagt att de tycker att jag ska spela in en utbildningsfilm/kurs, vilket jag sagt NEJ till då jag känt att jag är färdig med det. Men så inser jag att varje gång jag hjälper någon med cv/brev så går jag igång som tusan och tycker att det är jätteroligt då det inte för mig “bara” handlar om att skriva ett cv, utan också om självförtroende, självkänsla, självinsikt och personlig utveckling.

I övrigt så semmeläter jag mig genom stan. I vanliga fall brukar det vara genom Sverige men i år blir frosseriet på hemmaplan. Jag verkligen ÄLSKAR semlor! Jag provar gärna olika varianter så länge de innehåller mandelmassa.

Foto: Nyfriterad munksemla med mandelmassa, kardemummagrädde och hackade nötter. Galet god! (älskar även munkar hehe)

2 thoughts on “Ute på andra sidan”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *