Garbage Post Challenge

En utmaning som jag hoppade på häromdagen.

En utmaning som går ut på att göra 1 inlägg på sociala medier varje dag i 30 dagar. Oavsett plattform, blogg och/eller nyhetsbrev. Anledningen är att vi ofta hämmar oss själva då vi är grymt kritiska och undrar vem som skulle vilja ta del av det Jag skriver. Så tanken är att man ska öva och i slutet av 30 dagar slutat att värdera sina inlägg som skit. Det finns mycket värde man sitter på som aldrig kommer ut, vilket är synd då jag ju vill dela med mig av klokskap och glädje.

Jag känner mig bekväm med Facebook och Instagram. Är mest på LinkedIn men kan där känna att jag dömer ut mig själv och då låter bli att göra inlägg.

Jag läste om denna utmaning på LinkedIn och blev också tipsad om podden “Joyful marketing”, länkar här och rekommenderar att du lyssnar på avsnittet som är på 23min om du är nyfiken. https://podcasts.apple.com/se/podcast/joyful-marketing/id1480776334?i=1000540415475

I övrigt är jag sjukt stolt över att jag blir bättre och bättre på att baka surdegsbröd:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *