Tacksamhet

Sitter i solen med ett glas alkoholfritt bubbel som jag hittade en halvflaska av i kylen och försöker landa i de senaste månadernas raketstart på min omstart samt all uppvaktning runt min 50 års dag.

Låter lite rörigt så ska försöka bena ut allt.

För cirka 2 månader sen tog jag beslutet att “rycka upp” mig själv och med det säga upp mitt uppdrag på skolan och göra en omstart med mitt företag. Omstart då det kom en pandemi i vägen och ställde till det för mig och mina planer och jag tog anställning istället (deltid).

I och med detta fick mitt humör sig en uppåtsving som hette duga och i samma veva släpptes det på restriktioner vilket blev som en ketchupeffekt där allt och lite till hände på en och samma gång.

Allt på samma gång= bra och roliga grejer, men jisses vad jag slitit och sprungit för att få ihop dagarna. Jag hade också bestämt mig för att inte göra ngt speciellt när jag fyllde år utan fokusera på en överraskningsresa i juni för “barnen” med respektive. Men en helg i Stockholm bokades in samt 1 natt på Steam Hotel i Västerås och vilken helg det blev! Förutom att jag blev pangförkyld så hade jag en toppenkväll med kollegor på Coach4u och blev uppvaktad av vänner hela helgen. Uppvaktad med mat, mat och mat och massage:) Vägen till mitt hjärta går definitivt via magen! Har också blivit uppvaktad av vänner med luncher, blommor, bubbel och grejer för hemmaspa mm veckan innan och efter.

Påskhelgen kan jag knappt beskriva då familjen uppvaktat med blommor, sång, mat, presenter och luriga överraskningar inklusive ton av kärlek.

Summerar med varmt hjärta och ordet tacksamhet får avsluta detta inlägg för nu är det dags att jobba vidare. Väljer dagens citat och höjer mitt glas för en skål. Skål alla, ingen nämnd ingen glömd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *