Svårigheten med att frilansa

Jag har tidigare skrivit om att jag gjort en “nystart” med mitt företag genom att fasa ut de deltidsanställningar jag haft sen starten för 5 år sen.

Jag började med att avsluta mitt uppdrag som kurator på Praktiska gymnasiet för 1 år sen samt att endast tacka ja till uppdrag där det var ok att jag fakturerade konsultarvode.

Jag gör nu min sista månad som anställd på Drivhuset Värmland och står från 1a juli helt på egna ben, om man bortser från att jag får lön från Stc där jag har gruppträning.

Spännande och skönt på samma gång och något jag hade tänkt genomföra innan pandemin kom och stökade till.

Under våren har jag tackat ja till i stort sett alla uppdrag jag blivit erbjuden. Allt från coachsamtal, till vägledningar, omställning och utredningar samt några workshops.

Allt för att få en grund att stå på under tiden jag jobbat på mina masterplans:)

Under tiden har vi också renoverat hemma, jag har rehabiliterat min trasiga axel och det har varit smått “stökigt” på det privata planet. I mars tog jag sikte på 2e juni och fram till dess var det bara jobba och inte tänka så mycket som gällde.

Det tog ut sin rätt kan jag lugnt säga och förra helgen hade jag migrän och kände mig allmänt gråtig och trött vilket höll i sig hela veckan. Men tillslut kom den efterlängtade fredagen med datumet 2 juni och vi spenderade helgen i Halmstad och sov ut och hade det så mysigt.

Så tacksam och glad för alla uppdrag jag fått men också glad att det nu kommer en lugnare period.

Jag har en hel del att göra denna veckan men börjar medvetet sakta ner och ta en sak i taget av det som inte hunnits med. Jag kommer småjobba hela sommaren med att utveckla mitt bolag, ha coachsamtal samt lite kurser i SUP, stand up paddleboard.

Störst fokus närmaste tiden är dock vila, ha kul och umgås med folk som ger mig energi samt prova på golf som jag lovade maken i ett svagt ögonblick:)

Oror er inte jag ska ha semester i slutet av augusti och i september då bla äldsta sonen gifter sig, jag ska till Sardinien på SUP-resa med Havsgymmet och sen till Spanien med make och vänner.

Nu blir det ett dopp och sen njuta av de vackra pralinerna från Suseå jag fick i sen morsdags-present.

Ta hand om er och hemsidan kommer sakta men säkert uppdateras och underhållas, vi ses.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *