Sommaren 2023

Jag bestämde mig från början att jobba hela sommaren men max 2-3 dagar/v. Det har blivit lite mer än så och jag har inte fullt följt min plan. Mycket pga av att inte vädret blev som det blev.

När det inte blir som vi tänkt är det viktigt att ställa om och revidera vår plan. Inte alltid så lätt och vi har olika behov av att älta och ställer om olika snabbt/långsamt och det är ok, så länge vi inte fastnar och blir bittra.

Jag tycker också att det är astråkigt att det regnat och regnat och regnat lite till. Men jag kan inte påverka vädret, bara mig själv och hur jag bemöter att det inte blev som jag tänkt.

Jag har inte solat, tränat eller SUPat som jag hade tänkt men jag har läst många bra böcker, bakat bröd, ätit gott, varit ute i skogen, rest på roadtrip till Skåne och Halland, firat några 50-åringar, varit på bio, samtalat högt och lågt. Just det, har ju provat att golfa också, allt för att få umgås med min man…;)

Jag har vandrat längs minnenas allé när jag letat foton till födelsedagsbarn. Jag har lärt känna nya fantastiska kvinnor, upptäckt nya ställen, gjort loppisfynd, amatörsytt om en del kläder, jag har fuldansat i köket, jag har varit glad, jag har varit ledsen, jag har varit rastlös och frustrerad, jag har tänkt och reflekterat.

Livet alltså och det var denna sommaren och jag väljer att se det fina i det. Är sommaren slut kanske ni tänker, det vet vi ju inte. Jag hoppas att augusti blir fin och att vi får en magisk höst, men blir det inte så så blir det på ngt annat sätt.

Jag ökar upp dagarna med jobb lite smått, bockar av de grejer på todo-listan jag inte tagit tag i, ser fram mot ett stundande bröllop och roliga jobbuppdrag och semester i september. Allt blir bra!

Foto 1, sabrering med tungan rätt i munnen

Foto 2, snubblade över kantareller i Dalsland

Foto 3, gammal gruva i Filipstad

Foto 4, på resande fot

Foto 5, mysigt hotell i Stockholm

Foto 6, en av alla sommarens fikastunder

Foto 7, så gott med indiskt tillsammans med fin vän

Foto 8, golfare är galna som golfar i regn. Muta tack:)

Foto 9, ett av alla brödbak

Foto 10, skogen är så härlig och bjuder på så mycket gott

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *