Annandagpåsk

Innan helgen kände jag mig stressad över långhelg då jag upplevde att jag hade för mycket att göra.

Men, nu känner jag bara att jaaa vilken helg det blev.

Jag har jobbat ikapp och bäst av allt så har vi städat och röjt här hemma efter ombygge av övervåningen. Vi har bott i byggdamm och grejer överallt sen första veckan i januari. Det är inte helt klart än då vi har ett rum kvar att måla. Men så skönt att piska och damma varenda pinal, blomblad, pryl mm och slippa klättra som i en hinderbana för att ta sig fram i huset.

Känns som att jag kan andas igen och så fint det kommer bli.

Min man, mamma och jag fyller alla år runt påsk och då det är en längre helg så passar det oftast för min utspridda familj att komma på besök. Så tårta och god mat har det också blivit. Och vila och sol också, oro er inte:)

Idag har jag preppat lunch för 2 veckor fram. Inget jag brukar göra men har efter hektiska veckor med bortresta helger tömt frysen på alla matlådor och tackat min lyckliga stjärna (mig själv) att det funnits att ta av.

Jag är alldeles för ekonomisk för att köpa lunch, om jag inte ska luncha med en vän förstås. Plus att det blir så stressigt att springa ut och hitta ngt gott och prisvärt.

Jag föredrar min egna mat och till matlådor äter jag nästan alltid vegetariskt. Billigt, snabbt, funkar fint att frysa och gott även uppvärmt.

Idag lagade jag dessa från Vegomagasinet. Vegetarisk rigatoni med kikärtor och kapris samt Broccolipasta (med mycket parmesan).

Nej nu får det bli en långpromenad i solen! Önskar er en kanonhärlig dag att njuta av innan arbetsveckan börjar i morgon igen. Solig kram till er alla!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *