Sommaren som inte blev som planerat men bra ändå

Planen var att arbeta med aktiviteter med SUP, standup paddleboard hela sommaren. Så taggad och jag investerade mycket tid samt inledde samarbeten med två aktörer.
Bokningarna har inte varit noll men i stort sett obefintliga. Dock inte bara för mig (kan man säga som tur är) utan för alla som arrangerar dessa aktiviteter. Med som tur är, menar jag att jag lider med alla som satsar stort men att det är lättare för mig att “tugga i mig” verkligheten när det inte endast drabbat mig.
Min teori är att när restriktionerna släppte så ville alla göra allt utom att vara på hemmaplan, så jag valde väl helt enkelt fel sommar.

MEN en av mina styrkor är att snabbt göra en pivot, alltså en vändning och med det lyfta blicken, byta fokus och jobba vidare.
Jag har hunnit komma ikapp lite på hemmaplan, hunnit reflektera, vila och tänka framåt.
Tog mig en roadtrip själv från Värmland-Landskrona-Halmstad-Vrigstad och hem igen. Hälsade på kusiner och mina söner, skrålade till musik, stannade för en kaffe, handlade i min favoritbutik med secondhandkläder och lät tankarna flöda hejvilt.
Lyssnade på flera sommarprat och blev berörd. Emma Hambergs och Mischa Billings prat gav mig inspiration och påminde mig om vem jag är och vad jag får energi av, ja deras prat gjorde så blodet i min kropp bubblade som av kolsyra och en känsla av total frid infann sig och jag tappade räkningen på hur många gånger jag upprepade orden -allt kommer bli bra.
Och sommaren är ju inte slut än, vad som helst kan ju hända. Det är bara slutet av juli och jag jobbar på (“viskande” men med en längtan efter hösten).
Hur har din sommar varit so far?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *