Sakta men säkert infinner sig ro i min kropp och själ och med det även ett lugn i mitt hem

Jag älskar när det händer saker men oj vad jag längtar till ledighet nu.

Avslutar i morgon höstens träningsgrupp via STC efter 12 intensiva veckor och nu är marknadsföringen igång för nästa start i februari.

En del frågar vad jag gör egentligen och menar att det är förvirrande med alla olika uppdrag men för mig är det klockrent, jag jobbar med människor och deras egna personliga utveckling, ung som gammal.

Jag är så lyckligt lottad att få jobba med det bästa jag vet och det jag är väldigt bra på, människor och möten. Lät jag kaxig nu och ska jag sluta tro att jag är något?!

Äsch sträck på dig du med och säg högt vad du är bra på. Säg det till din spegelbild hur konstigt det än kan låta. Le mot dig själv och ge dig den kärlek du förtjänar. Inte för att du presterat utan för att du är du och du är värd all kärlek och respekt. Öva för det kommer en dag när du inte tror ett dugg på dig själv, det gör det för mig iallafall:)

Vårens uppdrag är till ganska stor del i hamn och det bidrar såklart till känslan av lugn i min kropp men också ett pirrigt bubbel som jag får jobba lite med att lägga locket på för att gå ner i varv och vara här och nu. Har ett spännande möte på tisdag som jag längtar till och har sagt nej till några uppdrag som skulle starta NU.

Tar ett djupt andetag, sätter på lugn julmusik, kikar på fåglarna som kalasar på allt gott jag satt ut i trädet utanför och mår gott. Ska klä på mig och gå ut i skogen, älskar snön och tystnaden som infinner sig när hela världen bullas in i det vita.

Jag har alltid haft en fågelbok liggandes i köket vilket är ett fint barndomsminne då mormor och morfar hade det och att få sitta vid deras köksbord och se på fåglarna och försöka hitta dem i boken under tiden mormor pysslade runt. Trots det är jag så dålig på fågelarter, men är ju bra på annat;)

Blir alltid lite nostalgisk när det närmar sig jul och tänker på och saknar många nära och kära. Hör många som ogillar julen pga barndomen men jag hade de bästa av jular och blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på dem.

Nej men jisses vad solen skiner och gnistrar i solen, jag vill ut!!! Ta hand om er och bjud hem någon som sitter ensam i jul, lämna in kläder, mat osv till de som inget har.

Stor och tidig julekram från mig till dig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *