2023

Min tänkta mellandagsåterhämtning gick åt skogen pga förkylning from hell så att säga.

Men men, vad är väl en bal på slottet! Idag har jag kört ett 10 minuters träningspass och utöver det har det enda aktiva jag gjort sen julafton varit 2 korta promenader, om inte host- och snytmaraton kan gå som träning:)

Det blir ju inte alltid som man tänkt sig men det är ju inte så mycket att göra åt det. Önskar att jag kunde säga att jag är pigg och nu jäklar 2023 kör vi. Men är inte värst pigg men iaf glad idag och det får räcka för nu.

Veckan som kommer är så spännande och en vecka jag sett mycket fram mot. Jag kan inte avslöja allt men jag ska bla börja jobba som konsult hos Personalsupport 2 dagar/v och jag har ett planeringsmöte inbokat med några av mina samarbetspartners där vi ska spåna vidare på några masterplans. Jag har också några coachsamtal inbokade och jag ska sätta mål för 2023 tillsammans med min wingwoman Marie Niljung. Utöver det ska jag träffa kollegorna på Drivhuset och boka upp aktiviteter, bla ska jag föreläsa om cv/personligtbrev och LinkedIn för studenter på Kau den 1 februari när Hotspot-dagarna drar igång.

Min plan är att smått komma igång med min träning igen också, tänker att lika länge som jag varit sjuk kör jag upptrappning. Min axelrehab har jag inte skött senaste veckorna så nya tag på det också(skärpning).

Ser även fram mot fler anmälningar till nästa grupp med Weighttrainer som jag startar v 5-häng på!

Några förändringar som skett är att jag sagt upp mitt Boka direkt och mitt företagsswish. Detta då jag inte har många privatkunder utan mest företagskunder. Det kommer ske fler uppdateringar på hemsidan under januari så häng med. Wii så kul 2023 kommer bli! Vi ses väl?!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *