Lägesuppdatering/Personlig utveckling

8 november redan! Vad tusan hände!?

Ja, vad hände inte…Hösten har varit väldigt innehållsrik och väldigt jobbig.

Lång story kort så gick min axel ur led den 3 september och allt och lite till ställdes på sin ände så att säga.

Allt börjar egentligen med en solig dag 10 juni 2010 när jag stressad upp i atomer (vill skriva glatt istället för stressad men så såg inte min verklighet ut vid den tiden) cyklade hem från jobbet. Olyckan var ett faktum och det går fortare att skriva vad jag inte slog sönder än vad som höll.

Resan därifrån har varit lång och kämpig, jag har haft ont och varit ledsen och förbannad och såklart har det påverkat min relation och min vardag. MEN jag är inte och har aldrig varit en person som ger upp, utan jag kör på, många gånger på bekostnad av mig själv…

I somras kände jag mig starkare än någonsin sen den där junidagen 2010, så att axeln (som var en del som gick sönder den där dagen) gick ur led under ett Boardyoga-pass (Yoga på Standuppaddleboard) kom på riktigt som en blixt från klar himmel. En blixt som slungade mig bakåt i tiden och jag fick 200% panik och en stark känsla av uppgivenhet, stress och hopplöshet.

Nog om det, allt löser sig ju på ngt sätt och som sagt, jag kör ju på. Men jag har varit fruktansvärt trött hela hösten, dels pga av smärta och med det dålig sömn och att man blir trött när kroppen kämpar för att läka. Jag har också varit trött för att jag tänkt väldigt mycket på min framtid och då mest runt jobb. VAD vill jag!

Jag har därför “dragit” lite i bromsen, avsatt tid för reflektion, haft samtal med coach och försöker vara i nuet(låter så klyschigt) samt unna mig vila och saker jag gillar att göra.

Vad vill jag med detta inlägg då?!

  • Jag vill visa att det mesta är möjligt, när du gör det på det sätt som funkar för dig.
  • Att livet inte alltid blir som du tänkt men det behöver inte betyda sämre.
  • Ingen vet vad för kamp en person utkämpar bakom en glad fasad.
  • Gasa och bara köra på funkar bra ibland och ibland mindre bra och olika för alla.
  • Inspirera till att stanna upp för att se vart du är på väg.
  • Tala om för dig att du är bra

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *