Nytt viktigt och ärofullt uppdrag

Jag har inte haft något styrelseuppdrag på ett tag då jag haft fokus på att driva företag och hinna med livet…

MEN när möjligheten dyker upp att få ingå i styrelsen för en livsviktig förening kan jag inte annat än att tacka och bocka och ödmjukt säga Ja, Yes, I do, Oui, Si.

Så det är en ära att få berätta att jag nu är vice ordförande i Föreningen livskämpar, en förening som bla arbetar för att främja psykisk hälsa och förmågan att förstå och hantera suicidtankar samt har som uppdrag att sprida det digitala verktyget Lumeno, en digital följeslagare. Lanseringen förra veckan firades lite smått (trots att vi tänker stort) med semlor och kaffe.

Bli medlem, har du ett företag gå in och sponsra, sprid ordet!! Läs mer här: Föreningen livskämpar

Sen appen Lumeno lanserades i maj förra året har jag introducerat den till i stort sett alla unga jag mött och möter i mitt arbete och den gör skillnad.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *