Roliga nyheter och spännande samarbete

I mitt arbete med unga använde jag mig av SUP (stand up paddleboard) som ett verktyg i arbetet med självförtroende och självkänsla. Jag såg verkligen vilken förändring det blev under några timmars paddlande och lek med inhyrd bräda och instruktör.

Från att skräckslaget och sammanbitet sitta på brädan till att stå upp med uppsträckta armar och med det största leendet i Värmland. Helt underbart och där och då väcktes en tanke om att detta vill jag utveckla och jag tänkte att vilken grej om jag kan bli en SUP-coach.

Sagt och gjort och några år senare så är jag nu där. Ja, det är sant! Certifierad coach har jag ju varit länge men nu kan jag också använda mig av SUP i mitt arbete och vara instruktören själv.

Under våren kommer jag erbjuda gruppträning med SUP och då Boardyoga, Freefloating samt andra aktiviteter, vilket jag kommer berätta mer ingående om längre fram. Jag kommer också ha coachsamtal på bräda för enskild.

Jag har så mycket tankar och idéer och kommer uppdatera hemsidan och Boka Direkt löpande. Jag kommer köra aktiviteter själv men också i samarbete med Björn på Vänerkajak. Så håll utkik på min hemsida och Vänerkajaks.

Wii, det här blir kul!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *