Nytt år 365 nya möjligheter

2022 året då jag fyller 50 år och vill fylla på med skrattrynkor

Jag veeet, så svårt att fatta, hade ju “nyss” mitt hejdundrande 3 dagars 40 års-kalas.

Två gånger om året gör jag ett slags bokslut, runt jul/nyår och på sommaren. Mest går jag tillbaka i tiden för att påminna mig om allt jag genomfört och allt roligt jag gjort. Jag ser då ganska tydligt vad jag vill ha kvar och/eller fylla på med under halvåret som kommer.

Jag brukar sätta ett ledord vid bokslutet jag gör runt nyår och i år blev det KUL som får sätta grunden för 2022.

Med kul så tänker jag mycket jobb då jag är så bestämd på att köra järnet med företaget och göra det jag tycker är kul och som leder mig framåt. Men jag tänker också omfamna att jag fyller 50 år. Eller omfamna, ta chansen att fira kanske passar bättre in. Inte någon stor fest för det är jag inte sugen på(+ att det är pandemi) men jag ska göra något jag tycker är kul varje vecka hela 2022.

Då jag och mina vänner flyttat runt under åren och lever olika liv så har jag ingen grupp av vänner jag umgås med på hemmaplan längre utan några få samt många bekanta. Så jag tänker att jag inte bara kan sitta hemma och hoppas/önska att det ska hända kuligheter utan jag får ju helt enkelt ta tag i det själv. Själv är bästa dräng osv!

Så min plan framåt innehåller bla att jag ska tänka till vilka jag skulle bli så glad över att få hänga med under året och helt enkelt höra av mig och fråga om vi ska hitta på något tillsammans:) Bra idé va!

2 thoughts on “Nytt år 365 nya möjligheter”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *