Utcheck och incheck

Började dagen med att prata service och bemötande med en personalgrupp. Älskar att prata om 1a intryck mm, så kul och så viktigt.

Cyklade sen vidare till ett relativt nyöppnat SPA här i Karlstad, VANA för att nyttja en av alla födelsedagspresenter.

Det jag bokat var Eukalyptus boost, 80 minuter med skrubb, kurbad, ansiktsbehandling och helkroppsmassage. Mitt mål var att låta knopp och kropp vila. Och OM jag vilade! Så skönt, dock märkte jag mot slutet att jag blev lite rastlös och när behandlingen var klar och hon sa att det ingår 60 minuter SPA också, så var min första tanke att det har jag INTE tid med. Men som tur var tänkte jag om och njöt av tid med mig själv, det var jag och en dam till i badet.

Där och då bestämde jag mig att jag ska boka in detta i höst igen, själv. Jag inte bara behöver bli bättre på att unna mig återhämtning (som kostar en slant) utan jag vill verkligen få till det. Ska ta fram känslan jag hade i kroppen när jag cyklade hem som en påminnelse om (när) jag blir snål mot mig själv i höst.

När jag kom hem kokade jag snabbt lite pasta med pesto och en god burrata och sen kaffe och njöt till doften av liljekonvaljbuketten jag plockade häromdagen. Jag är i alla fall bra på att njuta av det lilla i vardagen och också se det vackra runt omkring mig och det tackar jag mig själv för. Återhämtning är ju inte bara att checka in på ett spa utan även “småsaker”. Är säker på att mina miniåterhämtningar är det som räddar mig i vardagen men att checka ut från social medier = ej vara nåbar får bli min nya “grej”.

Nu är dock frågan hur jag ska orka jobba och cykla ner till stan igen för att leda ett träningspass…men men på´t igen och snart är det ju höst och dags för ett nytt besök på samma ställe:) Skoja, först sommar ju!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *