Föreläsning på Skolverkets konferenser runt hemmasittare/skol-avhoppare på Arlanda Hotell

2016-2018 arbetade jag som projektledare hos gymnasieförvaltningen i Karlstad. Mitt uppdrag var att förvalta de projektmedel vi blivit beviljade från ESF, utifrån den ansökan jag tillsammans med en kollega skrev, och med dem se till att Karlstad kommun fick ordning på sitt arbete med hemmasittare/skolavhoppare.

Det var ett tufft och spännande arbete där jag startade med att anställa sju nya medarbetare och med dem förverkliga min idé. Det var också med flaggan i topp jag avslutade efter 2,5 år då jag och en ledare från staben på gymnasieförvaltningen fick föreläsa om vårt arbete med att gå från att vara en av rikets sämsta kommuner till en av rikets bästa i arbetet med hemmasittare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *