Reflektion och återhämtning

I höstas när jag insåg att jag var på väg att måla in mig själv i anställningshörnet tog jag beslutet att göra en omstart från där jag var innan pandemin slog till. Omstarten handlar om mitt liv som egenföretagare och mitt varför jag sa upp mig från min tjänst på Arbetsmarknads- och socialförvaltningen i Karlstad 2018.

Jag har alltid haft ett enormt behov av frihet och att göra saker som ger mig energi samt att kunna styra de flesta beslut själv. Frihet under stort ansvar!

I och med denna omstart har det varit en mycket intensiv höst och få stunder för vila och återhämtning. Men det är inte vila min kropp mest skriker efter, utan tid för reflektion. Jag har sprungit och sprungit hela hösten och nu behöver jag stanna upp, lyfta blicken, och se om jag ska svänga höger eller vänster eller in på någon liten stig någonstans däremellan.

Jag kommer därför ta semester nu och först vila sen reflektera. Jag kommer ha min anteckningsbok med mig och om jag känner för det, skriva tankar och eventuella idéer som kommer till mig. Jag har i många år gjort ett halvårsbokslut på sommaren och i mellandagarna men i år kanske jag gör den nu istället, vi får se.

Jag tänker och hämtar bäst kraft vid havet och då gärna lite “stormigt” hav:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *