Om mig

Vem är jag?

Jag heter Cecilia Cekestrand och har under de senaste 35 åren samlat på mig mycket livskunskap och erfarenhet inom olika områden och branscher.

Jag har arbetat med många olika saker men den röda tråden har alltid varit möten och människor.

Efter många år inom Arbetsmarknads- och socialförvaltningen i Karlstad där jag jobbat som arbetskonsulent, samordnare, tf enhetschef och projektledare samlade jag 2018 ihop all min kompetens och tog steget att starta mitt egna företag, CC Motivation och Progress AB.

pins

Du ler inte bara med munnen utan med ögonen också!

Du är på riktigt! Detta sagt av kollegor, vänner, klienter och gäster.

Jag är ansvarsfull och bra på att skapa relationer och tycker det är kul och viktigt att nätverka. Jag är en ledarperson som är förtroendeingivande och trygg. Jag arbetar lika gärna självständigt som i grupp.

Serviceminded är jag ut i fingerspetsarna och så även en entreprenör och säljare. Har sålt allt från överfulla tablettaskar som barn, till Tupperware till en ávec till kaffet och mina verksamheters tjänster. Jag är van att möta människor i alla dess faser i livet med olika bakgrund och kultur samt med olika förutsättningar. Fokuserar på det som fungerar och inte tvärtom.

Att få en utmaning oavsett om det handlar om att få ordning på en verksamhet, anordna en konferens eller starta upp ett projekt passar mig då jag är driven och engagerad. Som ung hette det att jag var rastlös och otålig.

Jag ställer höga krav på mig själv, min chef och mina medarbetare. Jag vill prestera men inte på bekostnad av dålig arbetsmiljö eller sjuk personal. Jag leder med mina medarbetare och vill se dem utvecklas. Jag bidrar alltid till god stämning på arbetsplatsen då jag är glad, positiv, entusiasmerande och omtänksam. Jag vill att alla skall få en chans att bli lyssnade på och hitta sin möjlighet till personlig utveckling.
Jag är en pratglad person som är bra på att lyssna in och läsa mellan raderna vad det egentligen är personen vill ha sagt.
Det kan tyckas att jag arbetat med många olika uppgifter och inom olika områden och så är det, men alla de erfarenheter jag fått med mig är de som format, och fortfarande idag formar mig. Jag ser mig själv som en multipotentiell kameleont, en person som kan arbeta med egentligen vad som helst och vart som helst. En person som alltid levererar! Jag är van och trivs med att ha många olika arbetsuppgifter, stort ansvar och att arbeta i ett högt tempo samt att få alla runt mig att må bra.