top of page

Ledarskap, personlig utveckling
och välmående

Välkommen till platsen där vi tillsammans utforskar vägar till självinsikt, tillväxt och måluppfyllelse.

Om

Jag hjälper människor och organisationer att må bättre, nå längre och skapa mer meningsfullhet. Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg för dig som privatperson, som chef, för din medarbetare och/eller för hela teamet.

 

Exempel på aktiviteter är genomgång av våra olika personlighetstyper, individuell handledning och gemensamma övningar under exempelvis två halvdagar. 

background6.png

Tjänster

Coachning

Vi alla behöver stöd emellanåt, allt ifrån att ta tuffa beslut till konflikthantering, måluppfyllelse och för att förebygga sjukskrivning.  Jobbar du som ledare eller har HR-ansvar kan du anlita mig för personlig coachning, för dig själv eller för dina medarbetare.  Jag erbjuder även coachning via skrift. Gå till alla tjänster för att läsa mer. 

Workshops

Grupprocesser – vad händer i en grupp vid personalbyte, omorganisationer, chefsbyte? Hälsa för att minska sjukfrånvaro och/eller öka motivation och förståelse för gemensamma mål.

Föreläsningar

Föreläsning om personlighetstyper och kommunikationsstilar,  bemötande,  inspiration, mina erfarenheter av att arbeta med unga, psykisk ohälsa, projektledning mm. Hör av dig så pratar vi ihop oss!

Our Partners

Camilla L 

“Inspirerande, givande, massor av positiv energi mot mina mål fick jag under detta effektiva coachsamtal med Cecilia”

Petra Hjerpe

"Jag är så tacksam över att ha blivit coachad av Cecilia som är en empatisk, energigivande och professionell coach som med sitt varma sätt skapar både trygghet och stark närvaro i sitt coachande. Man mår bra i hennes sällskap och hon förmedlar en positiv känsla och verkligen ser potentialen i mig som klient. Jag kan verkligen varmt rekommendera henne."

Marie Niljung

"Cecilia har en stark närvaro när hon föreläser. Det hon säger går rakt in! Med energi som smittar fyller hon oss med både klokskap och glädje. Det är som att få en energiinjektion att tillbringa tid med Cecilia! Rekommenderas varmt!"

Vad händer hos CCMOP?

Här finner du ett axplock av det senaste som händer bakom kulisserna på CC Motivation & Progress. 

Kontakta mig

Kontakta mig för att boka ditt kostnadsfria planeringsmöte, eller om du har andra frågor.

bottom of page